lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesä, rakas kesä

Toukokuu 2012

Onko siitä jo melkein puoli vuotta kun Emäntä on ehtinyt päivittää kuulumisiani? Ottaen huomioon kuluneen ajan ei olekaan siis ihme, että vaikka mitä on ehtinyt tapahtua. Kevään alussa muutimme TAAS KERRAN. Nyt pysyimme Vantaalla, ja emme siirtyneet kuin pari kilometriä vasuriin, josta löysimme isomman asunnon (se 47neliötä kun alkoi ahdistaa). Nyt on pikkusiskollani oma huone ja minulla tilaa temmeltää!

Kevät toi mukanaan myös juoksuni, ja sehän tarkoitti valtaisaa karvanlähtökautta, hännän repimisvimmaa (en yhtään pitänyt siitä, että Emäntä sitoi häntäni suojaksi sideharson joka päivä - ja revin lopulta senkin). Mamma kipaisi myös pikkusiskon kanssa Englannissa ja silloin sain olla hoidossa isovanhempien luona (eli leikkiä tauotta Toron ja Dinan kanssa!).
Kevät on hiljalleen kääntynyt kohti kesää ja se on tuonut mukanaan monenmoisia kekkereitä - kuten pääsiäisen ja erinäisiä synttäreitä - joille olen saanut mennä mukaan! Osa juhlista on myös vietetty meidän uudessa asunnossamme ja nautin aivan suunnattomasti näistä ihmisjoukon kerääntymisistä. Siinä missä Emäntä ei ehdi viihdyttää minua enää niin paljon, vaikka käymmekin puolen tunnin lenkillä aamuin illoin, niin vieraat jaksavat leikityttää minua uuvuksiin asti!
Ehdottomasti parasta on kuitenkin se, että kesä on vihdoin koittanut! Lähellämme on kaunis kävelyreitti luonnon kupeessa, joten kun Emäntä rullaa pikkusiskoa vaunuissaan, minä saan juosta vapaasti niityn, pellon ja metsän laitaa. Tänään otimme kameran mukaan ja pysähdyimme picknikillekin. Niinpä Mammalla oli erinomainen tilaisuus räpsiä kuva toisensa perään - ja tässä niistä pieni kokoelma!

1 kommentti:

  1. Voi onpa Sizuka kaunistunut ja hänestä on tullut oikein lady. Ihana nähdä siskon kuvia ja katsoa kuin peiliin.
    Kaikkea hyvää teidän koko perheelle,
    toivottaa Sizukan veli Luca.

    VastaaPoista